vineri, 25 ianuarie 2013

Top Chef 26 Ianuarie 2013 RELUARE ONLINE



Top Chef 19 Ianuarie 2013 online video in reluare. Toate probele aduc aminte de regimul comunist, de la ingrediente la lipsa electricitatii sau a gazelor. Duelul se tine intre Ionut Lupu si Razvan Alexandru iar cel din urma pleaca acasa. Tot maine seara, este luata o decizie fara precedent: doi concurenti sunt eliminati in urma voturilor colegilor.

In cea de-a unsprezecea editie difuzata sambata 2013, de la 22:30, la Antena 1 26 IANUARIE

In curand il vom cunoaste pe cel care va castiga titlul suprem Top Chef, premiu de 50.000 Euro oferit cu sprijinul Margaritar si un curs la un ravnit restaurant cu stele visinii din Franta va asigur ca drumul este din ce in ce mai dificil.

Editia a XI-a are iz de saracie si comunism si dictatura. Toate probele aduc aminte de regimul comunist, de la ingrediente la lipsa electricitatii sau a gazelor. Duelul se tine intre Ionut Lupu si Razvan Alexandru iar cel din urma pleaca acasa.

Din emisiunea trecuta Ionut Lupu  si Razvan Alexandru ajung la duel si fiecare trebuie sa faca un desert folosind doar 3, respectiv 4 ingrediente.

VIDEO RELUARE TOP CHEF  26 IANUARIE

TOP CHEF EPISODUL 12 DIN 26 IANUARIE 2013 RELUARE


TopChef 17 Decembrie online
Intra aici sa vezi Top Chef Episodul 12 din 26 Ianuarie 2013 VIDEO, Top Chef la Antena 1 video,Top Chef Romania,Top Chef Online,Top Chef ep. 11,Top Chef 26.01.2013 video.

Top Chef cel mai taios show de televiziune din Romania.

26 IANUARIE FamiliaDA 2013 poti viziona in reluare aceasta emisiune doar pe aici - Caravana Familia



Ianuarie FamiliaDA 2013 in reluare



Alături de simpaticul Cosmin Seleşi, telespectatorii au parte de o competiţie cum nu s-a mai văzut, cu întrebări cât se poate de trăznite şi răspunsuri pe măsură în quiz-show-ul familiilor din întreaga lume, FamiliaDA ! Cea mai longevivă emisiune de gen din SUA, Familia DA 26 Ianuarie aduce faţă în faţă cele mai spontane şi haioase familii, într-o întrecere inedită.
Un nou sezon FamiliaDa ia startul in curand la Antena 1, iar caravana show-ului s-a pus deja in miscare. Sambata, 26 ianuarie, si duminica, 26 ianuarie, Cosmin Selesi alaturi de echipa de productie a emisiunii ii asteapta pe doritori intre 11.00 si 20.00, in Centrul Comercial Sun Plaza, cu premii de fidelitate pentru cele mai haioase si mai spontane familii.
Caravana FamiliaDa va poposi weekendul acesta in Centrul Comercial Sun Plaza, intre orele 11.00 si 20.00, iar participantii,  cu varsta peste 18 ani, trebuie sa vina impreuna cu familia, gasca de prieteni, colegi sau aproapiati pentru a forma gasti de cinci persoane.
FamiliaDA 26 IANUARIE IN RELUARE

WOWbiz - 25 Ianuarie 2013 IN RELUARE


WOWbiz 25 Ianuarie 2013 IN RELUARE

WOWbiz 2013 IN RELUARE

În fiecare seară, de luni până joi, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vă invită să urmăriţi cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc.

Vezi WOW Biz 25 ianuarie 2013 live la Kanal D live invitati astrologi si numerologi care discuta in direct la WowBiz -  25.01.2013 online pe net, despre motovele care au stat la baza despartirii celor doua vedete de prima marime din romania.
Edy talent si Pitbul Atodiresei 25 Ianuarie 2013 au fost provocati de femeia cu sani mari Bishayn
WOWbiz 25 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Un Show Pacatos 25 IANUARIE 2013 IN RELUARE - Bordea



Un Show Pacatos 2013 24 IANUARIE
Un Show Pacatos 25 IANUARIE 2013 VIDEO

Un Show Pacatos IANUARIE 25.01.2013 reluare

Muzică, personaje controversate, ştiri mondene şi momente păcătoase, acestea sunt câteva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face show de succes.
Uimitoarea decizie a Danielei Crudu de a renunţa la televiziune a fost anunţată în mod oficial de către "şeful" ei, Dan Capatos

Astazi 24 Ianuarie Bordea a vorbit despre viata lui.
Bordea a fost nascut la 16 ani si 9 luni tatal lui avand 22 de ani, bordea isi face curaj sa povesteasca despre viata lui.
El a fost abandonat de tatal sau , zicand ca se duce la supermarket si nu a mai venit.
La 2 ani Bordea a fost lasat in autobuz de tatal sau, noroc de bunica lui care la gasit in acel autobuz si i-a oferit cei 7 ani de acasa, si tinandu-i loc si de mama si de tata.
Viorel Lis isi face freza cu ajutorul unui tatuaj.
Un Show Pacatos 25.01.203 IANUARIE 2013 Reluare

luni, 21 ianuarie 2013

Mireasa pentru fiul meu 22 Ianuarie 2013 - Emisiuni Mireasa pentru fiul meu ora 14:00


Mireasa Pentru Fiul Meu din Ianuarie 2013 in reluare doar pe blackpedia.ro VIDEO ONLINE. Dupamiaza continuam discutiile cu cele intamplate in gala dar si cu alte noutati petrecute in casa. In editia de astazi, prima dupa gala saptamanii, concurentii vor fi pusi in fata unor materiale care mai de care

MIREASA PENTRU FIUL MEU IN RELUARE ORA 14:00 DOAR PE BLACKPEDIA.RO

IANUARIE 2013 MIREASA PENTRU FIUL MEU RELUARE

Urmariti emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din Ianuarie 2013. Dupamiaza continuam discutiile cu cele intamplate in gala dar si cu alte noutati petrecute in casa.

Asadar nu ratati emisiunea Mireasa pentru fiul.  In editia de astazi, prima dupa gala saptamanii, concurentii vor fi pusi in fata unor materiale care mai de care. Mireasa pentru fiul meu, ce neintelegeri au mai aparut atat in Casa Fetelor si a Mamelor, cat si in Casa Baietilor, dar si cum au reusit sa treaca acestia peste impasuri
Reluare Mireasa pentru fiul meu 22.01.2013 VIDEO ora 14:00

Jorge va prezenta Romania Danseaza 2013, show-ului


Romania Danseaza 2013Noua emisiune TV adusa de Antena 1, Romania Danseaza, va fi prezentata de indragitul Jorge, acesta va fi prezent inclusiv la preselectii, probabil pentru un prim material video.

Ne-am intrebat cine va prezenta, daca va fi o singura persoana sau doua, dupa modelul altor emisiuni, dar Jorge este clar alegerea fericita pentru acest show. Avem si prima declaratie dupa anuntul public: “Ii asteptam la preselectii pe toti romanii care iubesc dansul si stiu sa faca show.

Este important de retinut ca nu exista limite de varsta, conteaza doar pasiunea si talentul”.
Romania danseaza va fi cel mai antrenant concurs de dans din Romania, promit organizatorii! Iar talentul se premiaza pe masura: finalistii vor intra in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.
Preselectiile incep in Timisoara, pe 26 ianuarie, continua la Cluj-Napoca, pe 29 ianuarie, la Iasi, pe 1 februarie si la Constanta, pe 4 februarie. Bucurestenii care au “dansul in sange” pot veni la auditii pe 7 februarie.
Romania danseaza are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul 4.
Show-ul va fi prezentat de Jorge, un cantaret care si-a demonstrat calitatile de artist intr-un alt show de succes de pe Antena 1 – Te cunosc de undeva.

Noua emisiune TV Romania danseaza

Un Show Pacatos 21 IANUARIE 2013 RELUARE - Regina dansului din buric


Un Show Pacatos 2013 21 IANUARIEUn Show Pacatos 21 IANUARIE 2013 VIDEO

Un Show Pacatos IANUARIE 21.01.2013 reluare

Muzică, personaje controversate, ştiri mondene şi momente păcătoase, acestea sunt câteva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face show de succes.
Uimitoarea decizie a Danielei Crudu de a renunţa la televiziune a fost anunţată în mod oficial de către "şeful" ei, Dan Capatos
Invitată în platou, Bianca Drăguşanu, prietena ei cea mai ok, a dezvăluit şi ea faptul că partenerul Cruduţei este foarte "posesiv", iar decizia Danielei nu a surprins-o prea tare, mai ales că gândurile de a renunţa la carieră o băteau de mult pe fosta manechină. "Nilă i-a tăiat aripile Cruduţei", a mai declarat roşcata, care a mărturisit că iubitul Danielei nu-i dă voie acesteia să vorbească nici măcar la telefon cu prietenele.
Nila este gelos si posesiv, a luat o fata care a mai fost luata de alti baieti.
Regina dansului din buric in direct la Antena 1
Alba ca zapada si un pitic cat 7!
Un Show Pacatos 21.01.203 IANUARIE 2013 Reluare

Drept la tinta 22.01.2013


Drept la tinta 22 Ianuarie 2013 VIDEO

Drept la tinta 22.01.2013 Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare in Reluare

Drept la tinta” este o emisiune magazin în sunt tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional.

Nu lipsesc subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.
Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare dupa care se pare ca au plecat impreuna cu fiica lor, Violeta, in vacanta. Vestea a cazut ca un trasnet! Au rezistat in moemntele in care presa i-a despartit, dar si-au anuntat separarea atunci cand lucrurile pareau sa se aseze. S-a speculat despre faptul ca Andreea Marin si-ar fi pregatit terenul in ultimul an, vorbind din ce in ce mai mult despre divort in interviurile pe care le-a dat.
Drept la tinta - 22 Ianuarie 2013 IN RELUARE VIDEO

Happy Hour 22 IANUARIE IN RELUARE


Vezi pe 22 Ianuarie Happy Hour 2013 IN RELUARE

Happy Hour 22 IANUARIE 2013 ONLINE

Măruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc Vineri la ora 17 si 30 de minute.

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylică rămâne şi el locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii.

22 Ianuarie 2013 Happy Hour  IN RELUARE VIDEO

Neobositul Măruţă este hotărât să revină la linia de start şi, ca un adevărat campion al divertismentului, să faca şi mai mult Happy Hour  video online 22 ianuarie 2013. Astfel, şi în noul sezon "Happy Hour" Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!
Happy Hour  22 Ianuarie 2013 IN RELUARE

WOWbiz 22 Ianuarie 2013


WOWbiz 22 Ianuarie 2013 IN RELUARE

WOWbiz 2013 IN RELUARE

În fiecare seară, de luni până joi, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vă invită să urmăriţi cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc.

Vezi WOW Biz 22 ianuarie 2013 live la Kanal D live invitati astrologi si numerologi care discuta in direct la WowBiz -  22.01.2013 online pe net, despre motovele care au stat la baza despartirii celor doua vedete de prima marime din romania.
Vizionati WOWbiz pe Kanal D, pe data de 22 ianuarie 2013 la ora 22 si 30 de minute, emisiune prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu.WOWbiz video 22 ianuarie 2013, WOWbiz video 22.01.2013 online, WOWbiz online 22 ianuarie 2013 video, WOWbiz online video 22.01.2013, reluare WOWbiz video online 22.01.2013
Edy talent si Pitbul Atodiresei 22 Ianuarie 2013 au fost provocati de femeia cu sani mari Bishayn
WOWbiz 21 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Acces Direct – 22 ianuarie 2013 RELUARE VIDEO


Acces Direct 22 ianuarie 2013 in reluareUrmareste emisiunea “Acces direct” de astazi 22 ianuarie 2013. Afla ce noi povesti de viata si stiri mondene au fost prezentate de Simona Gherghe. Urmareste, incepand cu ora 17:00, Acces direct!
Daca ai ratat editia de astazi, intra la noi pe site dupa ora 20:30 si vezi in reluare:
Acces Direct - 22 Ianuarie 2013 Online pe Antena 1 VIDEO

Neatza cu Razvan si Dani Video 22


Neatza cu Razvan si Dani 22 Ianuarie

Neatza cu Razvan si Dani 22 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Dani şi Răzvan şi-au reunit forţele pentru a aduce în casele oamenilor, în fiecare dimineaţă, buna dispoziţie atât de necesară pentru a avea o zi bună.
Vizionati de luni pana vineri, dimineata la ora 8, Neatza cu Razvan si Dani pe Antena 1, emisiune matinala prezentata de Razvan Simion si Dani Otil.Neatza cu Razvan si Dani video online 22 ianuarie 2013, Neatza cu Razvan si Dani video online 22.01.2013, Neatza cu Razvan si Dani 22 ianuarie 2013 video online
Neatza cu Razvan si Dani video 21 ianuarie 2013
Neatza cu Razvan si Dani video

joi, 17 ianuarie 2013

Acces Direct 17 Ianuarie 2013 RELUARE VIDEO


Acces Direct 17 ianuarie 2013 in reluare

Acces Direct 17 IANUARIE 2013 IN RELUARE VIDEO

Ianuarie 2013 Online pe Antena 1 VIDEO

Acces Direct” este o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care “vedetele” sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun, urmareste astazi in reluare emisiunea pe data de 17 ianuarie 2013 emisiunea.

Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.
Acces Direct - 17 Ianuarie 2013 Online pe Antena 1 VIDEO

Las Fierbinti din 17 Ianuarie 2013 Sezonul 2


Las Fierbinti 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Las Fierbinti din 17 Ianuarie 2013 Sezonul 2 IN RELUARE

Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile moderne.

Viceprimarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea să-i ia locul actualului primar şi se bazează pe sprijinul cârciumarului Bobiţă (Mihai Bobonete) şi al prietenului acestuia Giani (Costi Diţă), şmecheraşul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este şeful de post, Dorel (Mihai Rait Dragomir) este fratele lui Bobiţă, Doru (Iulian Postelnicu) este învăţătorul satului, prieten din copilărie cu Bobiţă şi Giani, iar Celentano (Adrian Văncică), Firicel al lu' Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Mărgineanu) şi Moş Peleuş (Horaţiu Mălăele), beţivii satului, sunt apariţii colorate şi pline de umor.
Filmat într-un sat real, din apropierea Bucureştiului, cel de-al doilea sezon "Las Fierbinti" are toate ingredientele unui succes, cu întâmplări haioase, o muzică aparte compusă special de Mihai Mărgineanu şi situaţii care promit să devină iar bancuri. Las Fierbinti" promite şi mai multă comedie, un umor şi mai savuros, iar pe lângă apariţia lui Horaţiu Mălăele, garantează o serie de alte nume mari din filmul şi teatrul românesc.

Las Fierbinti 17 Ianuarie 2013 Sezonul 2 Video

Cu banii jos 17 IANUARIE 2013 RELUARE VIDEO


Cu banii jos 2013 in reluare VIDEOEmisiunea Cu banii jos - 17 IANUARIE 2013, Dan Negru revine, de la 20.30, un nou sezon al emisiunii.

Cu banii jos 2013 - 17 IANUARIE 2013, miza show-ului rămâne aceeaşi: 100.000 de euro.

Alături de oamenii obişnuiţi care aspiră la marele premiu pus în joc de Negru, zeci de vedete autohotne au răspuns provocării. Primele invitate care i-au cãlcat pragul în noul sezon sunt Delia Matache şi mama ei, Gina Mocanu.

Pe lângă premiul de 100.000 de euro, românii au mai avut un motiv serios pentru care să se înscrie la preselecţii, iar cei care nu au facut-o, au un motiv foarte bun să urmărească show-ul lui Dan Negru. Filmările au loc exclusiv în Turcia, într-unul dintre cele mai spectaculoase studiouri de televiziune. Astfel, atât Dan Negru, cât şi echipa şi concurenţii călătoresc la Istanbul. Printre aceştia din urmă se numără şi vedete cu greutate din showbizul românesc.
Cu banii jos 17 IANUARIE 2013 VIDEO

Neatza cu Razvan si Dani 17 Ianuarie


Neatza cu Razvan si Dani 17 Ianuarie

Neatza cu Razvan si Dani 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Dani şi Răzvan şi-au reunit forţele pentru a aduce în casele oamenilor, în fiecare dimineaţă, buna dispoziţie atât de necesară pentru a avea o zi bună.
Vizionati joi dimineata la ora 8, pe data de 17 ianuarie 2013, pe Antena 1.
Neatza cu Razvan si Dani video 17 ianuarie 2013,  Neatza cu Razvan si Dani video 17.01.2013 online

In emisiunea de dimnineata a fost Premiera la Neatza! Shift - "Lejer"

Neatza cu Razvan si Dani video

WOWbiz 17 Ianuarie 2013


WOWbiz 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

WOWbiz 2013 IN RELUARE

În fiecare seară, de luni până joi, Mădălin Ionescu şi Andreea Mantea vă invită să urmăriţi cele mai incitante subiecte din showbiz-ul românesc.

Vezi WOW Biz 16 ianuarie 2013 live la Kanal D live invitati astrologi si numerologi care discuta in direct la WowBiz -  17.01.2013 online pe net, despre motovele care au stat la baza despartirii celor doua vedete de prima marime din romania.
Carmen Harra intervine in transmisie din America si ne spune daca a prevazut acest aceasta situatia, deasemenea Mariana Cojocaru ne explica cum stau lucrurile din punct de vedere astral. Totul intr-o editie speciala de exceptie cu Madalin Ionescu si A Mantea in calitate de prezentatori. Vor fi si alte subiecte de interes din lumea mondena.
"WOWbiz este o emisiune tonică, plină de exclusivităţi de prima mână. Nu avem tabuuri, investigăm în amănunt orice informaţie şi îi oferim publicului ştiri în exclusivitate, care să ţină primele pagini ale ziarelor. Ne propunem să venim în casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondenă şi să-i facem pe oameni să descopere adevărata faţă a starurilor", a spus Mădălin Ionescu.
WOWbiz 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Happy Hour 17 IANUARIE 2013


Vezi pe 17 Ianuarie Happy Hour 2013 IN RELUARE

Happy Hour 17 IANUARIE 2013 ONLINE

Măruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc Vineri la ora 17 si 30 de minute.

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylică rămâne şi el locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii.

17 Ianuarie 2013 Happy Hour  IN RELUARE VIDEO

Neobositul Măruţă este hotărât să revină la linia de start şi, ca un adevărat campion al divertismentului, să faca şi mai mult Happy Hour  video online 17 ianuarie 2013. Astfel, şi în noul sezon "Happy Hour" Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!
Happy Hour 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Trasnitii 17 Ianuarie 2013 Prima TV RELUARE


Trasniti 17 ianuarieTrasnitii 17 Ianuarie 2013 Prima TV IN RELUARE doar pe BlackPedia.Ro

Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din lume şi n-au de gand să se lase. "Trasnitii" merg mai departe cu noi episoade. Sunt de neoprit!

Pupăză crede că a scapat de Betty, însă atracţia rămâne în continuare...fatală. Pe plan profesional, Pupăză visează la preşedinţie şi face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg gârlă. La secţia de poliţie, între Chiorete şi ceilalţi poliţişti e mare competiţie, cu atât mai mult cu cât toţi ştiu că urmează să se aleagă un nou şef. În absenţa lui Scalţone, la Club se instalează dictatura Mârlanului.
Video Trasnitii 2013

Te vreau langa mine 17 Ianuarie


te vreau langa mine ianuarie 17 2013

Te vreau langa mine reluare

Te vreau langa mine - 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE

“Te vreau lângă mine” este o emisiune ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate. Prin intermediul show-ului, doamnele şi domnii singuri au ocazia de a se cunoaşte cu alte persoane singure, dar care nu şi-au pierdut speranţa la fericire

Viorica de la Clejani va avea ca invitaţi, în această ediţie specială a emisiunii, renumiţi cântăreţi de muzică lăutărească veche. Vă vor fi alături Viorica şi Nea Ilie, dar şi Neluţă Neagu. Nicuşor Iordan, interpret de muzică populară, va completa atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie.
Viorica din Clejani va indrepta sagetile lui Cupidon catre noile perechi de indragostiti dornice sa spuna la unison “Dragostea e peste tot.” Cantareata va fi secondata pe tot parcursul emisiunii de taraful din Clejani, condus de sotul sau, Ionita, astfel ca telespectatorii vor avea parte zilnic de cantec, armonie si voie buna.

Nu rata emisiunea “Te vreau langa mine”, cu Viorica de la Clejani, in direct, de luni pana vineri, de la ora 13:15, numai la Kanal D.
Un reality show ce isi propune sa ofere sansa la o viata noua tuturor persoanelor ajunse la varsta maturitatii si care isi doresc sa scape de singuratate.

VIDEO

Drept la tinta 17 Ianuarie IN RELUARE- Editia din 2013


Drept la tinta 17 Ianuarie 2013 VIDEO

Drept la tinta 17.01.2013 Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare in Reluare

"Drept la ţintă" este o emisiune magazin în sunt tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional.

Nu lipsesc subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.
Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare dupa care se pare ca au plecat impreuna cu fiica lor, Violeta, in vacanta. Vestea a cazut ca un trasnet! Au rezistat in moemntele in care presa i-a despartit, dar si-au anuntat separarea atunci cand lucrurile pareau sa se aseze. S-a speculat despre faptul ca Andreea Marin si-ar fi pregatit terenul in ultimul an, vorbind din ce in ce mai mult despre divort in interviurile pe care le-a dat.
Drept la tinta - 17 Ianuarie 2013 IN RELUARE VIDEO

miercuri, 16 ianuarie 2013

Drept la tinta 16 Ianuarie 2013 RELUARE


Drept la tinta 16 Ianuarie 2013 VIDEO

Drept la tinta 16.01.2013 Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare in Reluare

"Drept la ţintă" este o emisiune magazin în sunt tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional.

Nu lipsesc subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.
Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare dupa care se pare ca au plecat impreuna cu fiica lor, Violeta, in vacanta. Vestea a cazut ca un trasnet! Au rezistat in moemntele in care presa i-a despartit, dar si-au anuntat separarea atunci cand lucrurile pareau sa se aseze. S-a speculat despre faptul ca Andreea Marin si-ar fi pregatit terenul in ultimul an, vorbind din ce in ce mai mult despre divort in interviurile pe care le-a dat.
Drept la tinta - 16 Ianuarie 2013 IN RELUARE VIDEO

Trasnitii 16 Ianuarie Prima TV IN RELUARE


Trasniti 16 ianuarieTrăsniţii 16 Ianuarie 2013 Prima TV IN RELUARE doar pe BlackPedia.Ro

Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din lume şi n-au de gand să se lase. "Trăsniţii" merg mai departe cu noi episoade. Sunt de neoprit!

Pupăză crede că a scapat de Betty, însă atracţia rămâne în continuare...fatală. Pe plan profesional, Pupăză visează la preşedinţie şi face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg gârlă. La secţia de poliţie, între Chiorete şi ceilalţi poliţişti e mare competiţie, cu atât mai mult cu cât toţi ştiu că urmează să se aleagă un nou şef. În absenţa lui Scalţone, la Club se instalează dictatura Mârlanului.
Video Trăsniţii 2013

Acces Direct 16 Ianuarie 2013


Direct Acces 16 ianuarie 2013 in reluare

Acces Direct 16 IANUARIE 2013 IN RELUARE VIDEO

Ianuarie 2013 Online pe Antena 1 VIDEO

“Acces Direct” este o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care “vedetele” sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun, urmareste astazi in reluare emisiunea pe data de 16 ianuarie 2013 emisiunea.
Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.
Acces Direct - 16 Ianuarie 2013 Online pe Antena 1 VIDEO

luni, 14 ianuarie 2013

Happy Hour 14 IANUARIE IN RELUARE


Vezi pe 15 Ianuarie Happy Hour 2013 IN RELUARE

Happy Hour 14 IANUARIE 2013 ONLINE

Măruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc Vineri la ora 17 si 30 de minute.

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylică rămâne şi el locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii.

14 Ianuarie 2013 Happy Hour  IN RELUARE VIDEO

Neobositul Măruţă este hotărât să revină la linia de start şi, ca un adevărat campion al divertismentului, să faca şi mai mult Happy Hour  video online 14 ianuarie 2013. Astfel, şi în noul sezon "Happy Hour" Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!
Happy Hour 14 Ianuarie 2013 IN RELUARE

Un Show Pacatos 14 IANUARIE 2013 IN RELUARE


Un Show Păcătos 2013 15 IANUARIEUn Show Pacatos IANUARIE 2013 VIDEO

Un Show Pacatos IANUARIE 14.01.2013 reluare

Muzică, personaje controversate, ştiri mondene şi momente păcătoase, acestea sunt câteva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face un show de succes.
Un Show Pacatos 14.01.203 IANUARIE 2013 Reluare

vineri, 11 ianuarie 2013

Domnul Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza dupa sapte ani de casnicie in 2013


Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza dupa sapte ani de casnicie!

Stefan Banica Jr. si Andreea Marin divorteaza

Vedeta de televiziune Andreea Marin si cantaretul Stefan Banica Jr. au decis, dupa sapte ani de casnicie, sa divorteze, a anuntat jurnalista, pe contul sau de Facebook

Decizia a fost luata de comun acord, a explicat Andrea Marin. “Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi.
Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie (…) de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii”, scrie Andreea Marin, pe contul de Facebook.
"Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.
Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.
Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili...zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.
Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.
Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.
Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică".

Drept la tinta - Editia din 2013


Drept la tinta 11 Ianuarie 2013 VIDEO

Drept la tinta 11.01.2013 Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare in Reluare

“Drept la ţintă” este o emisiune magazin în sunt tratate la cald cele mai proaspete informaţii ale zilei, subiecte originale şi exclusivităţi, intrigi şi controverse pe cazuri de interes naţional.

Nu lipsesc subiectele incitante, personajele mondene ale momentului, vedete surprinse în ipostaze nemaîntâlnite şi rubrici inovatoare pentru acest gen de emisiune.
Andreea Marin si Stefan Banica Jr si-au anuntat separarea pe o retea de socializare dupa care se pare ca au plecat impreuna cu fiica lor, Violeta, in vacanta. Vestea a cazut ca un trasnet! Au rezistat in moemntele in care presa i-a despartit, dar si-au anuntat separarea atunci cand lucrurile pareau sa se aseze. S-a speculat despre faptul ca Andreea Marin si-ar fi pregatit terenul in ultimul an, vorbind din ce in ce mai mult despre divort in interviurile pe care le-a dat.
Drept la tinta – 11 Ianuarie 2013 IN RELUARE VIDEO

Te vreau langa mine 11 Ianuarie VIDEO


te vreau langa mine ianuarie 11 2013


Te vreau langa mine 11 Ianuarie 2013 IN RELUARE

“Te vreau lângă mine” este o emisiune ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate. Prin intermediul show-ului, doamnele şi domnii singuri au ocazia de a se cunoaşte cu alte persoane singure, dar care nu şi-au pierdut speranţa la fericire Te vreau langa mine 11 Ianuarie.

TE VREAU LÂNGĂ MINE. Viorica de la Clejani va avea ca invitaţi, în această ediţie specială a emisiunii, renumiţi cântăreţi de muzică lăutărească veche. Vă vor fi alături Viorica şi Nea Ilie, dar şi Neluţă Neagu. Nicuşor Iordan, interpret de muzică populară, va completa atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie.

Te vreau langa mine 11 Ianuarie VIDEO

TOP CHEF 12 IANUARIE 2013 VIDEO


TopChef 17 Decembrie online

Intra aci sa vezi Top Chef Episodul 11 din 12 Ianuarie 2012 VIDEO, Top Chef la Antena 1 video,Top Chef Romania,Top Chef Online,Top Chef ep. 11,Top Chef 12.01.2013 video, Top Chef cel mai taios show de televiziune din Romania.





Varianta 1

Varianta 2

marți, 8 ianuarie 2013

Happy Hour 8 Ianuarie 2013


Happy Hour Ianuarie 7 2013Happy Hour 8 Ianuarie 2013 IN RELUARE Andra cu Maruta

Măruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc.

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylică rămâne şi el locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii. Neobositul Măruţă este hotărât să revină la linia de start şi, ca un adevărat campion al divertismentului, să faca şi mai mult. Astfel, şi în noul sezon “Happy Hour” Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!
Măruţă nu a intrat însă pe horn ca Moş Crăciun, nici pe fereastră… ca de obicei, ci a fost poftit deCristi şi Adelina în casa lor din Bucureşti să se bucure de atmosfera de sărbători din familia lor.
Cum arată cel mai frumos Crăciun pentru Cristi, Adelina şi micuţele Anastasia şi Natalia, dar şi ce planuri originale au toţi patru pentru anul acesta, veţi afla luni, pe 8 ianuarie, de la “Happy Hour”.
Tpt astăzi, Măruţă reuşeşte să îl aducă pe Vasile, fratele aproape pustnic al lui Mihai Trăistariu, în mijlocul familiei. În cinstea acestei reuniuni, un artist de muzică populară foarte iubit va renunţa la costumul tradiţional şi va deveni mai cool decât Connect-R.
Happy Hour 8 Ianuarie 2013 IN RELUARE Andra cu Maruta

Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013


Un Show Păcătos 2013 8 IANUARIEIntra aici sa vezi Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013 in reluare

Un Show Pacatos video, Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013 reluare, Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013 video, Un Show Pacatos 8.1.2013 online video, Un Show Pacatos reluare, Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013 video online.

Muzică, personaje controversate, ştiri mondene şi momente păcătoase, acestea sunt câteva dintre ingredientele cu care Dan Capatos face un show de succes.

Un Show Pacatos 8 IANUARIE 2013 Reluare

Acces Direct 8 Ianuarie 2013


Direct Acces 8 ianuarie 2013 in reluareAcces Direct 8 Ianuarie 2013 Online pe Antena 1

“Acces Direct” este o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care “vedetele” sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun, urmareste astazi in reluare emisiunea pe data de 8 ianuarie 2013 emisiunea.

Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.
Acces Direct 8 Ianuarie 2013 Online pe Antena 1

duminică, 6 ianuarie 2013

Happy Hour 7 Ianuarie 2013


Happy Hour Ianuarie 7 2013

Happy Hour 7 Ianuarie 2013 IN RELUARE Andra cu Maruta

Măruţă înceape un nou maraton de exclusivităţi, interviuri, întâmplări năstruşnice şi farse. Şi în noul sezon Happy Hour, campionul în divertisment Cătălin Măruţă transmite cele mai proaspete ştiri din lumea mondenă şi lansează noi trend-uri în show-biz-ul românesc.

Vedetele vor avea parte de multe întâmplări neaşteptate şi, vrând, nevrând, vor fi din nou subiectul unor farse curajoase şi extrem de amuzante. Happylică rămâne şi el locul unde persoanele publice aduc cele mai tari poveşti, fac cele mai emoţionante mărturisiri sau cele mai şocante declaraţii. 

Neobositul Măruţă este hotărât să revină la linia de start şi, ca un adevărat campion al divertismentului, să faca şi mai mult. Astfel, şi în noul sezon "Happy Hour" Măruţă va reuşi să distreze ca nimeni altul!

Happy Hour 7 Ianuarie 2013 IN RELUARE Andra cu Maruta

vineri, 4 ianuarie 2013

TopChef 5 Ianuarie


Top Chef 5 Ianuarie 2013 online

In cea de-a zecea editie Top Chef difuzata luni, 5 Ianuarie 2013, de la 22:30, la Antena 1.

Nici cea de-a doua proba nu e mai prejos: concurentii trebuie sa faca un preparat de tip fast food, pe care sa il vanda mai apoi in piata, in doar 3 minute! Tot maine seara, la Top Chef este luata o decizie fara precedent: doi concurenti sunt eliminati in urma voturilor colegilor.

In curand il vom cunoaste pe cel care va castiga titlul suprem Top Chef, premiu de 50.000 Euro oferit cu sprijinul Margaritar si un curs la un ravnit restaurant cu stele visinii din Franta va asigur ca drumul este din ce in ce mai dificil.
VIDEO RELUARE TOP CHEF 

miercuri, 2 ianuarie 2013

Trădaţi în dragoste 3 ianuarie 2013


Tradati in dragoste 2013

Trădaţi în dragoste 3 ianuarie 2013 IN RELUARE doar aici pe BlackPedia.Ro

Ajutaţi de Ernest, cei care sunt Trădaţi în dragoste vor putea să işi demaşte partenerii infideli, în fiecare luni seara. Prin urmare, cei care işi bănuiesc soţii, logodnicii sau iubiţii, îi pot contacta pe realizatorii emisiunii pentru a demonstra că bănuielile lor sunt fondate.

Apelând gratuit la serviciile unor detectivi particulari profesionişti, cei care se simt trădaţi în dragoste vor trebui să pună la dispoziţia acestora fotografia celui vizat şi programul zilnic al acestuia (unde locuieşte, la ce oră pleacă la serviciu, unde lucrează, numărul de la maşină etc.), pentru ca trădarea să iasă la iveală în toată splendoarea ei.

Filajul se va desfăşura pe parcursul mai multor zile, timp în care detectivii vor filma din umbră tot ce face infidelul. În momentul în care urmăritorii vor avea dovada certă că acesta calcă strâmb, se va organiza.... flagrantul.
Ernest, împreuna cu persoana trădată, o echipa de filmare şi două echipaje de la o firma de pază şi protecţie, va merge acolo unde se află partenerul infidel, în compania amantului/amantei.
Flagrantul este punctul culminant al emisiunii
Video Tradati in Dragoste

Trăsniţii 3 Ianuarie 2013 Prima TV


Colaj-TrasnitiTrăsniţii 3 Ianuarie 2013 Prima TV IN RELUARE doar pe BlackPedia.Ro

Sunt eroii celui mai longeviv sitcom din lume şi n-au de gand să se lase. "Trăsniţii" merg mai departe cu noi episoade. Sunt de neoprit!

Pupăză crede că a scapat de Betty, însă atracţia rămâne în continuare...fatală. Pe plan profesional, Pupăză visează la preşedinţie şi face promisiuni electorale, iar amenzile de la CNA curg gârlă. La secţia de poliţie, între Chiorete şi ceilalţi poliţişti e mare competiţie, cu atât mai mult cu cât toţi ştiu că urmează să se aleagă un nou şef. În absenţa lui Scalţone, la Club se instalează dictatura Mârlanului.
Video Trăsniţii 2013

Cireaşa de pe tort 3 Ianuarie 2013 RELUARE


Cireasa de pe tort 2013

Cireaşa de pe tort 3 Ianuarie 2013 IN RELUARE doar pe BlackPedia.Ro

Cel mai nou cooking-show autohton hrăneşte pofta de divertisment a telespectatorilor. În fiecare săptămână, dintr-un grup de patru vedete cu sare şi piper, fiecare pregăteşte cina pentru celelalte trei, de joi până duminică. Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politică, modă sau showbiz.

Vedeta care găteşte este urmărită pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o vor vedea cum merge la piaţă cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpără ce trebuie pentru cină, negociază preţul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria grădină, şi ajunge în bucătărie, unde îşi etalează maiestria în ale gătitului.

În cele din urmă, în fiecare seară, la finalul cinei, vedeta care a gătit primeşte puncte de la celelalte trei. În funcţie de numărul de puncte, duminică, se desemnează cel care va primi un premiu şi titlul de "Gazda Perfectă".
Invitaţii dau puncte gazdei pentru mâncare, dar şi pentru felul în care a aranjat masa, pentru atmosfera şi felul în care au fost primiţi. Cel care va evalua prestaţia vedetelor este Horia Varlan, maestrul bucătar care va lua "Cireaşa de pe tort". Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de "Maestru în Arta Culinară", Horia a lucrat atât în România, cât şi peste hotare, având o vastă experienţă managerială în activităţile hoteliere.
VIDEO  Cireaşa de pe tort 2013

Faci faţă, faci bani 3 Ianuarie 2013


Faci Fata Faci bani 2013

Faci faţă, faci bani 3 Ianuarie 2013 in RELUARE pe BlackPedia.Ro

O emisiune prezentata de  Ovidiu Nicolescu şi Vlad Gorneanu in 2013 
"Faci faţă, faci bani" este o provocare inedită în care oamenii obişnuiţi de pe stradă au posibilitatea de a câştiga bani atunci când se aşteaptă mai puţin. Tot ceea ce trebuie să facă este să urmeze instrucţiunile! Cu riscul de a părea ridicoli, concurenţii trebuie să urmeze cu stricteţe indicaţiile lui Vlad şi Ovidiu, demonstrând în final că pot face faţă oricărei situaţii.
VIDEO Faci faţă, faci bani

Te vreau lângă mine 3 Ianuarie IN RELUARE


te-vreau-langa-mine

Te vreau lângă mine 3 Ianuarie 2013 IN RELUARE

"Te vreau lângă mine" este o emisiune ce îşi propune să ofere şansa la o viaţă nouă tuturor persoanelor ajunse la vârsta maturităţii şi care îşi doresc să scape de singurătate. Prin intermediul show-ului, doamnele şi domnii singuri au ocazia de a se cunoaşte cu alte persoane singure, dar care nu şi-au pierdut speranţa la fericire.

TE VREAU LÂNGĂ MINE. Viorica de la Clejani va avea ca invitaţi, în această ediţie specială a emisiunii, renumiţi cântăreţi de muzică lăutărească veche. Vă vor fi alături Viorica şi Nea Ilie, dar şi Neluţă Neagu. Nicuşor Iordan, interpret de muzică populară, va completa atmosfera de sărbătoare şi bună dispoziţie.
Varianta 1
descărcare
Varianta 2